Vertrek - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Rob Fila - WaarBenJij.nu Vertrek - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Rob Fila - WaarBenJij.nu

Vertrek

Door: Rob Fila

Blijf op de hoogte en volg Rob

08 September 2020 | Argentinië, Buenos Aires

Vrijdag 4 september was het dan zover: om 21.45 uur vertrok het vliegtuig!
De hele week ervoor nog heel veel moeten regelen met het verhuisbedrijf en de financiën. Tjee, wat waren er veel instanties waar we iets bij hadden lopen. De vrijdag van vertrek de koffers gepakt en een laatste warme lunch genuttigd. Om 16.30 uur vertrokken uit Venlo en in 2 uur naar Schiphol gereden. Het was even de vraag of de rest van de familie mee mocht, maar op Schipholplaza hebben we gelukkig nog een koffie kunnen drinken. Toen kwam het afscheid en dat is nooit leuk. Rare gewaarwording ook: je gaat iets nieuws beginnen, iets avontuurlijks, iets spannends, een nieuw leven opbouwen, je hebt er zin in. Daartegenover staat het afscheid nemen van de mensen van wie je het meest houdt. En ook de gedachte dat je voorlopig niet meer naar Nederland komt is wel even slikken.

Na de paspoortcontrole en de medische check stapten we het vliegtuig in. Er zaten maar 70 mensen in het vliegtuig, dus plaats genoeg voor ons om zelfs te kunnen liggen. Voor het eerst in mijn leven heb ik voor langere tijd in het vliegtuig geslapen. Wat een verademing! Daardoor waren de 14 uur ook snel voorbij en om 6.30 uur plaatselijke tijd stonden we op het vliegveld van Argentinië, opgewacht door Paula's vader en moeder. Zonnig en mistig was het onderweg naar San Isidro, wat een erg mooie binnenkomer was.
Na een douche en ontbijt voor de tv de Tour de France kijken, dit is hier in de ochtend te zien.
De dag erna, met de rest van de familie, de wekelijkse BBQ gehad. Wat is dat toch lekker hier.

• 11 September 2020 - 15:59

Ilona :

Wat fijn dat jullie er nu eindelijk zijn! Ik ga jullie volgen, ik had het plaatsje waar jullie zitten opgezocht mooi hoor! Plaatsen jullie ook wat foto's binnekort? Succes met alles!

• 11 September 2020 - 16:03

Marcel:

Na veel onzekerheid zijn jullie er. Idd afscheid nemen is altijd een dingetje, maar des te leuker als je elkaar weer terug ziet.

Geniet er van en ik ben benieuwd naar de eerste amazing stroopwafels.

• 11 September 2020 - 16:09

Babette:

Wat leuk om de eerste verhalen te lezen. Het grote avontuur is gestart! Geniet ervan

• 11 September 2020 - 16:18

Marilon:

Wat fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Familie achterlaten maar ook familie die je weer een warm welkom geeft. Eenlach en een traan.
    Toi toi toi XXX

• 11 September 2020 - 22:59

Toke:

Je bent goed bezig Rob met je blog, leuk.
    Goed nieuws van NEC, gewonnen van Jong Ajax met 2-1

• 13 September 2020 - 10:39

Arjen:

Keukenkampioendivisie ook in de ochtend te volgen daar?

• 14 September 2020 - 10:12

Peter Prinse:

Wat fijn dat jullie uiteindelijk toch nog redelijk binnen de planning konden vertrekken. En nu maar fijn acclimatiseren....... jullie zomer wordt verlengd zogezegd. Hoop dat jullie snel jullie draai zullen vinden. In de Csardasstraat geen spectaculaire bijzonderheden. grt Peter

• 15 September 2020 - 13:21

Anky:

Wat n verhaal en wat n avontuur Rob en Paula! Het doet me (qua avontuur n
    beetje) denken aan t moment dat we Miku op gingen halen; mt z’n 3en heen, mt z’n 4en terug, op Schiphol opgewacht door de hele familie!
    Fijn dat jullie reis zo goed is verlopen en dat de eerste bbq op dag 1 al n feit was. Ik ga/we gaan jullie belevenissen in t nieuwe land mt plezier volgen. Ik hoop van ❤️e dat t inburgeren snel gaat en jullie je allemaal heeel snel thuis gaan voelen. Arriveren in de bijna-zomer helpt dan wel, denk ik! Liefs en dikke